Personal

Elin

Rektor och förskollärare

 

 

Jag älskar att se barn växa och utvecklas, att se hur ett genomtänkt, pedagogiskt arbetssätt skapar trygga, glada och kreativa individer. Jag ser en styrka i en liten åldersblandad barngrupp där barnens samspel över åldrar och intressen är fantastisk.

Jag är utbildad Atelierista, (bildpedagog) och mitt intresse är främst skapande, att låta barn vara kreativa, ”klottra” med alla sina sinnen och prova på olika material, redskap och tekniker.

Fia

Förskollärare

Jag är utbildad förskollärare sen 1992. Efter att tagit min examen i Kristianstad flyttade jag till Örebro men är ursprungligen från Norrköping.

Att vara pedagog och jobba med de yngsta är bland det bästa. Att få följa ett litet barns utveckling är fantastiskt. Jag är en närvarande pedagog som ser mycket till varje individs utveckling och behov. Att jobba i olika projekt och följa en röd tråd där barnens idéer och intressen styr men samtidigt ta tillvara de spontana tillfällena är ett arbetssätt jag utgår ifrån. Jag bor centralt i Örebro, är gift och har två vuxna barn. Min stora passion är att vara kreativ och att fotografera.

Malin

Barnskötare

Jag är uppväxt i Köping där jag gick barn- och fritidsutbildningen. Visste tidigt att jag ville jobba med barn så valet var självklart. Flyttade till Örebro efter studenten 2003. Efter jobb i vikariepoolen samt extrajobb i butik började jag min anställning på ett föräldrakooperativ. Där har jag jobbat fram tills nu då jag fortsätter mitt arbete här på Tellus. I min yrkesroll vill jag vara en närvarande pedagog, någon som barnen tryggt kan vända sig till vad det än gäller. Tycker det är viktigt att se varje barns behov och möta barnet med respekt. När jag är ledig myser jag med min familj, sambo och tre barn. Har alltid ett renoverings-/inredningsprojekt på gång i huset och umgås gärna med mina vänner.

Nicole

Förskoleassistent